Minna börjar på bestLab!

Minna börjar på bestLab!

Man säger att tiden går fort när man har roligt och plötsligt hade det gått 12 år på Novia! När Hannes och Tobias kom och frågade om jag skulle vara intresserad av att komma och jobba i deras nya labb kändes det naturligt att tacka ja. Nu här på bestLab kommer jag att jobba med kvalitetsuppföljning och samtidigt fortsätta med inomhusluftproblem men nu inom mikrob analyser.

Jag är född och uppvuxen söder om Vasa i Norra Pörtom, och har nu tillsammans med min man slagit ner bopålarna på ön Köklot.

Efter yrkesskole-examen 1997 till Kock i storhushåll och påbyggnadsexamen till Restaurangkock 1998 arbetade jag några år inom livsmedelsbranschen. Med tiden väcktes intresset att återvända till skolbänken, och 2001 påbörjade jag studierna vid dåvarande SYH (nuvarande Novia).

Jag utexaminerades julen 2004 till laboratorieanalytiker. Under den sista hösten hade jag vid sidan av mina studier vikarierat skolans laboratorieingenjör och fortsatte efter examen på heltid med den tjänsten. Arbetsuppgifterna fick mer och mer tyngdpunkten på olika typer av inomhusluftproblem och provtagning och speciellt då VOC-analyser. Under de senare åren fick jag även dra egna kurser inom ämnena Kemi och Inomhusklimat.

Kontakt oss om du behöver snabbt och tillförlitligt analyser!

 

_T003409-web

Med vänliga hälsningar,

Minna Lundberg

Laboratorieanalyst
tel. 010 581 8570
minna.lundberg@bestlab.fi