Minna tuli taloon!

Minna tuli taloon!

Sanotaan että aika rientää, kun on hauskaa. Yhtäkkiä olin ollut 12 vuotta Novialla töissä! Kun Hannes ja Tobias tulivat kysymään, haluaisinko tulla heidän uuteen laboratorioon töihin, tuntui luontevalta sanoa kyllä. Nyt täällä bestLabilla työhöni kuuluu laadun seuranta ja sisäilmaongelmien tutkiminen. Kohta pääsen myös tekemään mikrobianalyysejä!

Olen syntynyt ja varttunut Vaasan eteläpuolella Pohjois Pirttikylässä. Nykyään olemme mieheni kanssa asettuneet Köklotin saareen asumaan luonnon helmaan.

Valmistuin 1997 ammattikoulusta Suurkeittiökokiksi ja jatkoin vielä vuoden saadakseni Ravintolakokin paperit. Tämän jälkeen tein muutaman vuoden töitä elintarvikealalla, kunnes mielenkiinto lähteä uudestaan opiskelemaan heräsi. Vuonna 2001 aloitin opinnot silloisessa SYH:ssa (nykyinen Novia).

Laboratorioanalyytikoksi valmistuin joulukuussa 2004. Viimeisen syksyn aikana olin opiskelun lomassa tuurannut koulun laboratorio insinööriä ja jatkoin tässä toimessa täysiaikaisena valmistumiseni jälkeen. Työtehtäväni painottui ajan myötä enemmän ja enemmän erilaisten sisäilmaongelmien pariin, ja erityisesti VOC-analyyseihin. Viimeisinä vuosina sain myös vetää omia kursseja joiden aiheita olivat kemia ja sisäilmasto.

Jos tarvitset nopeasti ja laadukkaasti analyysejä, niin ota yhteyttä!

 

_T003409-web

Terveisin,

Minna Lundberg

Laboratorioanalyytikko
puh. 010 581 8570
minna.lundberg@bestlab.fi