Akkreditoidut, Ruokaviraston hyväksymät asbestianalyysit

bestLab ymmärtää rakennusalan ammattilaisena asbestikartoittajien sekä saneerausyritysten tarpeet. Saat asbestianalyysisi meiltä siksi helposti, nopeasti ja luotettavasti, jotta pääset heti jatkamaan töitäsi!

bestLabin luotettavat, akkreditoidut asbestianalyysit tehdään joko ilma-, materiaali tai pölynäytteistä. Ilmanäytteet ovat jopa Ruokaviraston (Eviran) hyväksymät. Lue tarkemmin, milloin näytteet tulee ottaa.

Valtioneuvoston asetuksen mukaan ilmanäytteellä varmistetaan, että:

  •         Altistumisalueen ilman asbestisisältö on alle 0,01 kuitua/cm³ ilmaa.
  •         Työntekijän hengitysilman asbestisisältö on alle 0,01 kuitua/cm³ ilmaa.
  •         Ilmankäsittelylaitteiden käsittelemän ilman asbestisisältö on alle 0,01 kuitua/cm³ ilmaa.

Materiaalinäyte otetaan asbestikartoituksen yhteydessä, tai silloin kun halutaan varmuus tietyn materiaalin asbestisisällöstä. Annamme kvalitatiivisen tuloksen (sisältää asbestia/ei sisällä asbestia) sekä mitä asbestilajia näytteestä löytyi.

Pölyn sisällön voi tarkistaa keräämällä pölyä tilan pinnoilta nurinkäännettyyn minigrip-pussiin. Lähetä sitten näyte meille analysoitavaksi. Annamme kvalitatiivisen tuloksen (sisältää asbestia/ei sisällä asbestia) sekä mitä asbestilajia näytteestä löytyi.

Miksi valita bestLab?

  • bestLabilla on käytössään huippuvarustellut ja modernit laboratoriot Vaasassa, Lahdessa sekä Helsingissä.
  • bestLabilla on FINAS-akkreditointi sekä Ruokaviraston (Eviran) hyväksyntä.
  • bestLabin omistajat ovat rakennusalan ammattilaisista, joilla on kokemusta asbestista.
  • Rakennusalan kokemuksemme näkyy ennen kaikkea asiakkaana olevien asbestikartoittajien, saneerausyritysten sekä kotitalouksien tarpeiden syvällisenä ymmärryksenä sekä vahvana rakennusmateriaalien tuntemuksena.
  • Ymmärrämme, että tarvitset asbestianalyysisi nopeasti, helposti ja erittäin luotettavasti, jotta pääset jatkamaan omia projektejasi. Meillä on halu palvella, olemme joustavia ja aina valmiita tekemään parhaamme.
  • Ryhdy ihmeessä myös bestLabin luotetuksi yhteistyökumppaniksi! Näin saat kauttamme asbestialan työtarjouksia omalta paikkakunnaltasi.
bestLab on FINAS–akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T318, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17025:2005.
bestlab-sap

Referenssit

”bestLabin henkilökunta on helposti lähestyttävää ja palvelu on nopeaa ja huippuluokkaista. Suosittelen mielelläni bestLabia muillekin.”

– Jarmo Leväinen, JL Suunnittelu Oy

”Käytämme tutkimuksissa pelkästään bestLab:n laboratoriota. Nopeiden analyysitulosten lisäksi palvelu on ollut loistavaa.”

– Petri Rajaniemi, KT kuntotutkimus Oy

”Yhteistyö on toiminut moitteettomasti ja näytetulokset saadaan lyhyellä toimitusajalla hyvään hintaan. Voin lämpimästi suositella bestLabia muillekin.”

– Christer Westergård, CW Consult

”Yhteistyö bestLab:in kanssa on alusta alkaen toiminut hyvin. Ollaan aina saatu nopeaa ja asiantuntevaa palvelua.”

– Niklas Mehtonen, Investigo Oy Ab

Ryhdy yhteistyö­kumppaniksemme, ja saa tarjouspyyntöjä!

Asbestikartoittajat sekä asbestisaneerausyritykset ovat tervetulleita yhteistyökumppaneiksemme! bestLab saa säännöllisesti tarjouspyyntöjä asbestialan töistä. Haluamme jakaa nämä tarjouspyynnöt omista asiakkaistamme koostuvan yhteistyökumppaniverkoston kesken.

 

Oletko kiinnostunut kumppanuudesta? Ryhdy heti jo tänään yhteistyökumppaniksemme!

Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.