bestLab mukana Vasara-messuilla

Vasara-messut järjestetään Botniahallissa Vaasassa 27.-28. lokakuuta. Vasara-messut tarjoavat kaikkea mitä rakentamiseen, remontointiin ja kodin uudistamiseen tarvitsee. Tämä pitää sisällään tuotteita, palveluiden esittelyä, loistavia tarjouksia ja ammattilaisten vinkkejä. Tämän vuoksi paikalla on tietenkin myös bestLab. Meillä niitä hyviä vinkkejä nimittäin riittää.

bestLabin osaavalta tiimiltä voi kysyä mitä vain asbestiin, kosteusvaurioihin ja haitta-aineisiin liittyen. Nämä asiathan kannattaa olla hyvin hallussa, jos miettii esimerkiksi talon remontointia. bestLabin toimipisteelle voi esimerkiksi tulla kysymään toimenpiteistä, jotka on syytä huomioida ennen remontin aloittamista. Tällä tavoin sudenkuopat on helppo välttää.

Meidän kauttamme saa vaivattomasti ja nopeasti esimerkiksi remontoinnin yhteydessä tarvittavat analyysit, kuten asbestianalyysi, mikrobianalyysi sekä haitta-aineanalyysi.

bestLabin messuosastolla tarjolla hyödyllistä tietoa sekä mahdollisuus osallistua asbestiaiheiseen kilpailuun. Luvassa upeat palkinnot!

bestLab Vasara-messuilla Vaasassa 27.-28.10.2018.

Nähdään messuilla!