asbestianalyysi

Laboratorioanalyytikko tai kemisti, Lahden kemian laboratorioomme

bestLab Oy – Lahti

Työpaikkakuvaus

bestLab Oy on laadukas rakennusalaa palveleva laboratorio. Laboratoriomme on FINAS-akkreditoitu ja RUOKAVIRASTON hyväksymä. Toimipaikkamme sijaitsevat Vaasassa, Seinäjoella, Lahdessa ja Helsingissä. Palveluihimme kuuluvat asbestianalyysit, mikrobianalyysit ja muut haitta-aineanalyysit.

Haemme Lahden toimipisteeseen laboratorioanalyytikkoa, kemistiä tai vastaavaa vakituiseen työsopimukseen.

Työtehtäviin kuuluu näytteiden vastaanotto ja kirjaus tiedonhallintajärjestelmiin, asiakaspalvelu, näytteiden esikäsittely, asbesti analyysin suoritus ja raportointi, muiden analyysien raporttien teko, sekä kehittämiseen ja laatuun liittyvät tehtävät.

Odotamme sinulta reipasta ja huolellista otetta työhön, organisointikykyä, ryhmätyötaitoja, paineensietokykyä ja 5 vuoden kokemusta laboratoriotyöstä. Odotamme myös, että pystyt työskennellä yksin. Eduksi on aiempi kokemus asbestianalyyseistä, asiakaspalvelusta sekä kommunikointitaidot molemmilla kotimaisilla kielillä.

Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä osaamiseen ja laadukkaisiin analyyseihin panostavassa yrityksessä. Tutuiksi tulevat monenlaiset laitteet, mm. EDS analysaattorilla varustettu SEM pyyhkäisyelektronimikroskooppi.

Tehtävä on vakituinen. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 8 ja 17 välille.

Tehtävä täytetään, kun sopiva ehdokas löytyy. Lähetä hakemus ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekry@bestlab.fi videon kera, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi sekä miksi juuri sinut pitäisi valita tähän tehtävään.

Lisätietoja antaa Sofia Höglund, +358503386862.