Laboratorioanalyytikko tai kemisti (äitiysloman sijaisuus), Helsingin kemian laboratorioomme

bestLab Oy – Helsinki

Työpaikkakuvaus

bestLab Oy on laadukas rakennusalaa palveleva laboratorio. Laboratoriomme on FINAS-akkreditoitu ja EVIRAN hyväksymä.  Toimipaikkamme sijaitsevat Vaasassa, Seinäjoella, Lahdessa ja Helsingissä. Palveluihimme kuuluvat asbestianalyysit, mikrobianalyysit ja muut haitta-aineanalyysit.

Haemme Helsingin toimipisteeseen laboratorioanalyytikko, kemisti tai vastaavaa äitiysloman sijaisuuden ajaksi.

Työtehtäviin kuuluu näytteiden vastaanotto ja kirjaus tiedonhallintajärjestelmiin, asiakaspalvelu, näytteiden esikäsittely, analyysin suoritus ja raportointi, sekä kehittymiseen ja laatuun liittyvä tehtävät.

Odotamme sinulta reipasta ja huolellista otetta työhön, organisointikykyä, ryhmätyötaitoja, paineensietokykyä ja aiempi kokemus laboratoriotyöstä. Eduksi on aiempi kokemus asbestianalyyseistä, asiakaspalvelusta sekä kommunikointi molemmilla kotimaisilla kielillä.

Tarjoamme monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä osaamiseen ja laadukkaisiin analyyseihin panostavassa yrityksessä. Tutuiksi tulevat monenlaiset laitteet, mm. EDS analysaattorilla varustettu SEM pyyhkäisyelektronimikroskooppi.

Tehtävä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus 31.1.2021 saakka. Jatko mahdollinen. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 8.00 ja 17.00 välille.

Tehtävä täytetään, kun sopiva ehdokas löytyy. Lähetä hakemus osoitteeseen rekry@bestlab.fi .
Lisätietoja antaa Sofia Höglund, +358503386862.