Hyvä kumppanuus syntyy rehdin ja perusteellisen tekemisen lähtökohdista

VV-kuivaus logo

Hyvä kumppanuus syntyy rehdin ja perusteellisen tekemisen lähtökohdista

VV-Kuivaus Oy on perusteelliseen saneerausrakentamiseen keskittynyt yritys, joka toimii Seinäjoella, Vaasassa, Kokkolassa ja Jyväskylässä. Yrityksen päätoimiala on vesivahinkojen korjaaminen avaimet käteen-periaatteella.

– Vahinkojen myötä olemme tekemisissä eri ikäisten ja kuntoisten rakennusten kanssa. Päivittäiseen työhömme kuuluu myös asbesti- ja haitta-ainekartoitusten tekeminen, VV-Kuivauksen toimitusjohtaja Janne Haapamäki kertoo.

Paikallisuus ja kehityshalukkuus luovat lisäarvoa

VV-kuivaus on tehnyt bestLabin kanssa yhteistyötä vuodesta 2016 lähtien.
BestLab valikoitui yhteistyökumppaniksi kattavan osaamisen ja akkreditoitujen toimintatapojensa ansiosta.
– Arvostan sitä, että yhteistyömme on vaivatonta ja luotettavaa. Lisäksi siinä on positiivinen ote, Haapamäki sanoo.

Yhteistyökumppanin valinnassa painoarvoa oli myös sillä, että bestLabilla on laboratorio Vaasassa ja näytteenjättöpaikka Seinäjoella.
– Asbestikartoituksen menetelmiä on kehitettävä, että ne ovat ajantasaisia ja luotettavia. Tässä asiassa bestLab on edelläkävijä, Haapamäki toteaa.

Työturvallisuus ja tyytyväinen asiakas merkitsevät eniten

Asbestikartoitusta saatetaan silloin tällöin pitää pakollisena pahana tai lisäkustannuksena, mutta lain myötä tietoisuus asbestin vaaroista on lisääntynyt.
Haapamäen mukaan suhtautuminen onkin enimmäkseen hyvää. Hän painottaa sitä, kuinka tärkeää asiakkaan on voida luottaa palveluun joka mittarilla.
– Asiakkainamme on vakuutusyhtiöitä, isännöitsijöitä, taloyhtiöitä, yrityksiä ja yksityisistä kotitalouksia. Haluamme luonnollisestikin luovuttaa heille laadukkaasti saneeratun kohteen ja sen ohella huolehtia oman henkilöstömme työturvallisuudesta.

Lue lisää www.vv-kuivaus.fi