bestLab Oy osaksi Eurofins-konsernia

bestLab Oy osaksi Eurofins-konsernia

 

Lehdistötiedote, julkaisuvapaa 19.5.2022

 

bestLab Oy osaksi Eurofins-konsernia

Eurofins on 19.5.2022 ostanut bestLab Oy:n koko osakekannan. Vuonna 2016 Vaasassa perustettu asbesti- ja haitta-aine- ja mikrobianalyysejä tekevä bestLab Oy, työllistää 12 henkilöä ja sen liikevaihto oli vuonna 2021 1,2 MEUR. bestLabin toimitusjohtaja Hannes Rahja sekä laboratoriopäällikkö Tobias Snellman, sekä koko muukin henkilökunta jatkavat tehtävissään.

Eurofins-konsernille bestLabin palveluvalikoima on erittäin toivottu lisäys Suomen tarjontaan. ”bestLabin asiakaslähtöinen toimintatapa, paikalliset palvelut ja osaaminen sopivat erinomaisesti osaksi Eurofinsiä. bestLabin asbesti- ja muu asumisterveysanalytiikka täydentävät mainiosti sen analytiikan alueen, jossa Eurofinsin aiempi toiminta Suomessa on ollut pienimuotoisempaa”, kertoo Eurofinsin ympäristöanalytiikan maajohtaja Jari Hietala.

Kauppa on bestLabin näkökulmasta tärkeä, kovasti kilpaillulla markkinalla. Usein bestLabin tarjoamat palvelut ovat osana isompaa kokonaisuutta, ja kaupan myötä asiakkaat saavat kaikki tarvitsemansa testauspalvelut saman katon alta. ”bestLab Oy jatkaa huippulaadukkaiden asbesti- haitta-aine- ja mikrobianalyysien tuottamista, mutta sen lisäksi asiakkaille tarjotaan saman katon alta koko Eurofins Scientific -konsernin yli 900 laboratorion testaus- ja analyysivalikoima. Myös koko Suomen kattava toimipisteverkosto takaa palveluiden pysymisen asiakkaan lähellä. Tämä on erittäin hyvä ratkaisu ja erittäin positiivinen asia varsinkin asiakkaillemme” toteaa bestLabin toimitusjohtaja Hannes Rahja.

Osakekaupan myötä bestLab Oy:n toiminta jatkuu normaalisti osana Eurofins-konsernia.

 

 

Lisätietoja:

  • Hannes Rahja, toimitusjohtaja, bestLab Oy, puh. 044 2620538
  • Tobias Snellman, yksikön päällikkö, bestLab Oy, puh. 045 3209404
  • Jari Hietala, maajohtaja, Eurofins Environment Testing Finland, puh 040 5870088

Lehdistötiedote_Bestlab_19052022